Nytt år, nytt Emmesve

Nu har vi flyttat! Välkomna tillbaka efter ett långt och härligt jullov till ett nytt år, en ny termin och ett alldeles nytt Emmesve. Första veckan i våra nya lokaler har gått och allt känns ljust och fräscht. Temat i huset är våren och vi har bland annat fått ett fint kök i piggelinfärg samt solgula toaletter. Vi hittas nu i skolans A-hus (våning -1) en trappa ner från huvudingången. Kommer ni in genom port A2 så är det en trappa upp.

Öppettiderna är som vanligt mån-tors 13:00-17:30 fre 13:00-17:00
Morgonfritids finns från 08:00 de dagar barnen börjar sent.

Kontakta oss

Just nu nås vi endast på vårt mobilnummer 076- 129 17 68 . Vårt gamla fasta telefonnummer (08-848471) finns inte längre så i väntan på att skolans nya telefonsystem ska bli klart har vi endast vår mobiltelefon. Som vanligt går det även att maila på emmesve@gmail.com

Flyttinfo

Tyvärr blev det en miss i beställningen av flytthjälp och en stor del av våra saker blev kvar nere i bruna huset. Vi håller sakta men säkert på att hämta upp allt vårt material. Till barnens stora glädje så fick vi snabbt hjälp med att bära upp vårt pingisbord. Fortfarande saknas krokar till alla våra barn. Något fler krokar har vi nu än i början på veckan men fler behövs. Vi kommer att göra vårt yttersta för att färdigställa lokalerna snarast. Märk gärna upp barnens kläder, skor och väskor så underlättar det för oss att hitta rätt ägare till det som är kvarglömt.

Ny anmälan VT 15

Vi vill även påminna om anmälningsblanketten VT 15. Lämnas snarast möjligt ifylld på avdelningen. Det går även bra att maila eller posta blanketten.

Pediculus humanus capitis / Huvudlus

En liten filur som ofta kommer på besök så här vid terminsstart är huvudlusen. Några löss har redan hittats men som ni säkert vet gillar dom små rackarna att hänga i gäng. Vi rekommenderar att ni luskammar regelbundet. Tillsammans kan vi säga adjöss till löss!

Har ni några funderingar kring vår verksamhet eller nya lokalen så är ni hjärtligt välkomna att ringa eller maila på förmiddagarna eller besöka oss under verksamhet på eftermiddagarna.

Hälsningar från Jani med personal.

Jani Kataja, föreståndare
Emmesve
Högalidsskolan
Folkskolegatan 13
117 35 Stockholm

Mobil: 076- 129 17 68
E-post: emmesve@gmail.com