Ny blogg!

Välkommen till vår nya blogg. Här kan ni läsa månadsbrev samt se vad som händer i vår verksamhet just nu! Bloggen är anpassad för att läsas i både dator, mobil samt läsplatta för att underlätta för er som läser. Vårt mål är att ni snabbt och smidigt ska kunna söka upp information, anmälningsblanketter och annat som rör vår verksamhet samt föräldraföreningen Emmesve. Bloggen är helt reklamfri då vi gärna ser att våra barn läser bloggen samt själva så småningom får chansen att skriva egna blogginlägg.

Följ oss

Ni kan nu följa våra blogginlägg via RSS. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad om vad som händer här på bloggen.

Vi har skapat ett Instagram-konto som heter emmesve, bilderna syns i slutet av varje blogginlägg. Vi lägger inte upp bilder där barnens ansikten syns. Alla är välkomna att följa oss men just nu följer vi inte tillbaka.

På Pinterest heter vi emmesve. Där har vi en mapp som heter “Skapat på Emmesve!” där bilder på barnens alster i Verkstan publiceras. Den kreativitet och skaparglädje vi ser dagligen vill vi dela med er och resten av världen!

Länkar till RSS, Instagram och Pinterest hittar ni i menyn.

På gång i bloggen

Just nu arbetar vi med att få till en kalenderfunktion där viktiga datum och aktiviteter på Emmesve samt skolan kommer läggas in. Vi kommer att lägga upp länkar så ni kan läsa vår verksamhetsplan, likabehandlingsplan, enkätsvar från 2013 och annat matnyttigt. Redan nu finns anmälningsblanketten för VT15 att skriva ut från bloggen samt anmälan till jullovsfritids och jourfritids 7-9 januari 2015.

Tillkommer gör även information om hur Emmesves föräldraförening fungerar samt kontaktuppgifter till sittande styrelse.

Förhoppningsvis kommer ni även inom en snar framtid att kunna ta del av alla de fantastiska filmer som skapats i vår animeringsverkstad!

Tack

Vi vill rikta ett varm tack till Markus Ojanperä på Celebration som har hjälpt oss att snickra ihop denna blogg samt lärt oss hur vi kan arbeta med barnen runt bloggen och sociala medier. Har ni några frågor eller tips på hur vi kan förbättra bloggen så kan ni kontakta oss på: katarina@emmesve.se

Emmesve på Instagram