Månadsbrev oktober

Höst2018

Hej
Nu är hösten här. Vackra färger i trädens lövverk och murgrönan på skolbyggnadens väggar men även en större mängd kläder i vår entré. Märk era barns kläder. Det är lätt hänt att någon tar fel jacka eller sko vilket kan resultera i oroligheter och rykten om tjuvar.

Nu har vår pingisturnering för åk.4 startat. Över 30 barn har anmält sig. I verkstan är det full fart. Där tillverkas dockor, krokodiler, ödlor, smycken och mycket mer.
Varje tisdag och torsdag är vi i idrottssalarna och på måndagarna har vi fotbollsplanen på skolgården.

Vecka 44 är det höstlov. För att kunna planera mat, aktiviteter och personal måste vi veta hur många barn som kommer. Fyll i talongen, som ni fått på mail, till oss senast den 22 oktober. Det går även bra att maila in uppgifterna till emmesve@gmail.com
Väljer ni att inte meddela oss eller att lämna in talongen ser vi det som att ni inte behöver omsorg. Under lovet har vi öppet mellan 08.00-17.00.
Under v.43 kommer vi att presentera höstlovsprogrammet för dem som anmält sig. Eftersom vi kommer att hitta på roliga aktiviteter måste barnen ha kommit till Emmesve senast kl.10.00 under lovdagarna.
Sjukanmäl senast kl.09.00 samma dag via sms eller samtal till vår mobil 076 129 17 68
Lunch äter vi kl.11.30 i matsalen alla dagar utom fredag då vi ordnar egen mat.

Inbetalning av månadsavgiften
Eftersom föreningen inte skickar ut inbetalningskort är det på ert ansvar att se till att ni betalar avgifterna i tid. d.v.s. i förskott. Missar ni en inbetalning skickar vi ut påminnelse. Om avgiften inte betalas efter påminnelse skickas ärendet till inkasso. Det går bra att betala in hela terminsavgiften på en gång. Glöm inte att skriva barnets namn när ni betalar. Månadsavgiften för åk.4 är 600kr och för åk.5 & åk.6 är 300kr.
Postgirokonto: 13 55 45 – 2 (Föräldraföreningen Högalid)

Hälsningar
Jani & Co

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *