Månadsbrev Mars/April

Hej!
Det är helt fantastisk roligt att träffa era barn varje dag.

Alla är så glada, positiva och kamratliga och de sprider det vidare till varandra och till oss som arbetar med dem. Tack! Just nu har vi en Fifa-turnering(PS4). Uppslutningen och stämningen är hög. I verkstan skapas det pärl-djur och krympplast-projektet fortsätter snart. Det är nog inte helt omöjligt att det kommer att ske en del påskpyssel den närmsta tiden också. I och med att skolgården blivit sopad och solen har värmt oss på dagarna har många barn vågat sig ut på skolgården för att bl.a. spela bandy, fotboll och leka i klätterställningen. Vi vill påminna er om att titta igenom era barns telefoner (bilder, appar mm.) för att försäkra er om att allt är ok. Vi har fortfarande “speldagar” på onsdagar och fredagar. Vissa barn har svårt att hålla sig till dessa dagar och vi ber er om hjälp att påminna barnen om detta. Om ni har några funderingar eller frågor, tveka inte att höra av er till oss antingen genom mail, telefon eller besöka oss.

Jag vill passa på att berätta att Cathis ska bli mamma i sommar. Vi är alla väldans glada för hennes skull, det innebär även att vi kommer att behöva hitta en vikarie för henne till hösten.

Vecka 15 är det påsklov (10/4-13/4). Emmesve kommer att ha öppet dessa dagar mellan 08.00-17.00. Det är viktigt att vi får reda på hur många barn som behöver omsorg under lovet så att vi kan beställa tillräckligt med mat samt planera personal och aktiviteter. Lämna in anmälningstalongen, ring eller e-posta oss senast den 4:e april kl.12.30.

Kom gärna och besök oss. Ni är hjärtligt välkomna. Vi har öppet till kl.17.30 måndag-torsdag, fredagar stänger vi kl.17.00.

Du har väl inte missat att betala in månadsavgiften?! Avgiften betalas månadsvis i förskott in på PG 13 55 45-2. Var noga med att uppge barnets namn och vilken månad betalningen avser. Föreningen skickar inte ut avier.

Hälsningar Jani & Co

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *