Månadsbrev Mars

Spel och kvarglömda kläder.

En del av våra barn väljer ganska ofta att sitta i soffan och spela på sina telefoner eller andra medhavda spel. Vi vet inte vad ni tycker om det men vi försöker aktivera dem och få dem att hitta på andra saker. Tala gärna med era barn och kom överens om hur ni vill att barnen använder sin tid på Emmesve och återkoppla till oss. Tillsammans kan vi få barnen att lyfta blicken från sina spelmaskiner.

Saknar ni kläder hemma? Vi har en låda som är överfull av kvarglömda kläder.

Inom någon vecka kommer vi att starta vår musikverksamhet. Då kommer barnen att kunna spela trummor, elgitarr, keyboard, bas och sjunga i replokalen.I verkstan skapas det för fullt. Just nu är det populärt att göra figurer av lera. Barnen har börjat leka utomhus i vårsolen.

Vecka 15 är det påsklov (7/4-10/4). Emmesve kommer att ha öppet dessa dagar mellan 09.00-17.00. Det är viktigt att vi får reda på hur många barn som behöver omsorg under lovet så att vi kan beställa tillräckligt med mat samt planera personal och aktiviteter. Lämna in anmälningstalongen, ring eller e-posta oss senast den 27:e mars. Om ni behöver morgonomsorg från kl.08.00 måste ni meddela detta.

Kom gärna och besök oss. Ni är hjärtligt välkomna!  Vi har öppet till kl.17.30 måndag-torsdag, fredagar stänger vi kl.17.00.

Du har väl inte missat att betala in månadsavgiften?! Avgiften betalas månadsvis i förskott in på PG 13 55 45-2. Var noga med att uppge barnets namn och vilken månad betalningen avser. Föreningen skickar inte ut avier.

Hälsningar Cathis, Berti, Usra och Jani

Emmesve på Instagram