Månadsbrev mars

Snart är det vår!
Vi tackar för ett fantastiskt sportlov! Vi var på bio, bakade tårtor, Cybertown, bowlade och mycket annat. Följ oss gärna på Instagram(sök på emmesve) eller besök vår hemsida www.emmesve.se så kan ni se bilder från våra aktiviteter.

Vi ser redan fram emot påsklovet och allt kul vi ska göra tillsammans.
Adam och Filip heter våra praktikanter som gå Barn- och fritidsprogrammet på gymnasiet. De ska vara hos oss i tre veckor och det är en stor glädje. Dessutom har de gått på Emmesve!

Vi vill påminna er om att titta igenom era barns telefoner (bilder, appar mm.) för att försäkra er om att allt är ok. Vi har fortfarande ”speldagar” på onsdagar och fredagar. Vissa barn har svårt att hålla sig till dessa dagar och vi ber er om hjälp att påminna barnen om detta. Om ni har några funderingar eller frågor, tveka inte att höra av er till oss antingen genom mail, telefon eller besöka oss.

Vecka 14 är det påsklov (3/4-6/4). Emmesve kommer att ha öppet dessa dagar mellan 08.00-17.00. Det är viktigt att vi får reda på hur många barn som behöver omsorg under lovet så att vi kan beställa tillräckligt med mat samt planera personal och aktiviteter. Lämna in anmälningstalongen, ring eller e-posta oss senast den 27:e mars kl.13.30. 076 129 17 68
Barnen ska ha kommit till oss senast kl.10.00. De ska ha med sig varma kläder för utomhusvistelse varje dag.
Vi äter lunch i matsalen kl.11.20 och mellis ca. kl.13.30 på Emmesve.
Om barnet är sjukt eller kommer att vara ledigt ska ni meddela oss det senast kl.09.00 samma dag.
Du har väl inte missat att betala in månadsavgiften? Avgiften betalas månadsvis i förskott in på
PG 13 55 45-2. Var noga med att uppge barnets namn och vilken månad betalningen avser. Föreningen skickar inte ut avier.

Kom gärna och besök oss. Ni är hjärtligt välkomna. Vi har öppet till kl.17.30 måndag-torsdag, fredagar stänger vi kl.17.00.

Hälsningar
Jani & Co

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *