Månadsbrev Maj

Äntligen, nu är våren här!

Pollenstormar, värmande solstrålar och utomhuslekar för barnen. Det är lite tuffa tider just nu. Skolan använder Cathis till akuta insatser/arbetsuppgifter vilket medför att vi endast har henne 8 timmar/vecka istället för 20 timmar/vecka. Dessutom finns det inga vikarier som kan arbeta de passen som Cathis är borta. Det är en av anledningarna till att vi inte har kunnat starta några ledarledda aktiviteter denna termin. Oftast är det bara Usra och jag (Jani) som arbetar i barngruppen och Berti som lagar mellanmål två timmar/dag.

Känner ni några fantastiska människor som skulle passa som timvikarier på Emmesve? Be dem kontakta mig! jani.kataja@stockholm.se

Den 13:e maj är sista dagen att lämna in blanketten om sommarfritids. Mycket viktigt att lämna in i tid då personal, mat och aktiviteter planeras efter hur många barn som behöver omsorg.

Kristi himmelfärds dag är på en torsdag i år vilket medför att fredagen (15:e maj) är en klämdag och att Emmesve har stängt då.

Vi är fortfarande i behov av möbler. Har ni en soffa, fåtölj, ett bord, golvlampa, bokhylla, stolar eller annat som ni inte behöver så tar vi gärna emot det.

Glöm inte att betala in månadsavgifterna i tid. PG-konto 13 55 45 – 2

Kalendarium:

15: maj Kristi Himmelfärd (stängt)

18:e maj Informationskväll för åk3 kl.19.00

9:e juni avslutning för våra 6:or på Gröna Lund

10:e juni Skolavslutning, Emmesve öppnar direkt efter avslutningen, kom gärna och fika!

Mellan 11:e juni och 18:e juni är Emmesve öppet mellan 08.00-17.00

17:e & 18:e augusti är det inskolning för nya Emmesvebarn

19:e augusti är alla Emmesvebarn välkomna. (mer info kommer)

20:e augusti Skolstart!

Vårhälsningar Jani & Co

Anmälningsblankett för Emmesve

Anmälningsblankett HT15

Emmesve på Instagram