Månadsbrev februari 2018

Nu är vårterminen i full gång
I fredags hade vi ett stormöte där vi bl.a. informerade om att vi kommer att fira våra barn i åk.6 på Gröna lund i slutet på terminen. Vi berättade även att vi behöver representanter till Emmesverådet. Rådet består av två elever ur varje årskurs. Deras uppgift kommer att vara att hjälpa till att utveckla verksamheten och göra barnens röst mer hörd när det gäller aktiviteter, inköp, mellis och mycket annat. Ett av rådets första uppdrag blir att skapa nya trivselregler för Emmesve.
Vi har även en förslagslåda där barnen anonymt kan lämna förslag, klagomål eller åsikter till verksamheten. För att belysa betydelsen av att barnen hjälper till att forma Emmesve har vi en lista på barnens förslag som har blivit till verklighet intill veckoplanen.
Ni som är vårdnadshavare har säkert också åsikter och förslag som kan hjälpa oss att bli bättre. Tveka inte med att skicka ett mail till jani.kataja@stockholm.se

Om ni har möbler, lampor, tidningar, spel eller något annat som ni tror att Emmesve skulle ha glädje av kan ni maila eller ringa oss.

Vecka 9 är det sportlov! Om ni har behov av omsorg den veckan måste vi få in anmälningarna senast den 21 februari för att kunna planera mat, personal och aktiviteter. Öppettiderna under lovet är 08.00-17.00. För att vi ska kunna genomföra våra aktiviteter är det viktigt att alla barn har kommit till Emmesve senast kl.10.00 varje dag. Vi kommer att äta lunch i matsalen och mellis på Emmesve och kommer att göra en heldagsutflykt, bowla och annat kul beroende på hur stor barngruppen blir. Programmet presenteras för de anmälda barnen och på vårt instagramkonto i slutet på vecka 8.
Barnen ska ha med sig varma kläder då vi kommer att vara ute minst en timme efter lunch varje dag.
Ring innan kl.10.00 om ert barn är sjukt eller ledigt. 076 129 17 68
Det går bra att maila, ringa eller posta er anmälan till lovet.

Glöm inte att betala månadsavgifterna i tid. Avgiften betalas i förskott senast den sista dagen i varje månad. PG 13 55 45 – 2
Månadsavgiften för 4:or är 600kr, för 5:or och 6:or är den 300kr. Det går även att betala hela terminsavgiften på en gång.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *